Weekend

 • Sólyom Vendéglő a Weekend-telepen

  Marosvásárhely híresen elismert szabadidőközpont, a Weekend-telep, egyedi tulajdonságát képzi a város arculatának, így vonzva 4-5 százezer idelátogatót minden nyáron újra meg újra. A Weekend-telepi Sólyom Étterem környezete miatt ideális kikapcsolódási lehetőséget nyújt vendégei számára a nyári időszak minden napján. A fürdőtelepen számos medence és vizicsúszda, sportpályák, csónakázó, olimpiai úszómedence és napozási lehetőség várja az odalátogatókat. A Weekend-telepi Sólyom Étterem minőségi ételeivel és italaival, vendégszeretetével igyekszik jobbá, felejthetetlenné tenni az üdülők itt eltöltött idejét. Visszajáró vendégeink már jól ismerik cégünk különlegességeit: a lángost és a saját laboratóriumunkban, olasz recept alapján készített kézműves fagylaltot.

  Lángos a Sólyom teraszon

  Lángosunkat ki-ki kedve szerint fogyaszthatja tejfölös, fokhagymás szósszal, sajttal meghintve vagy éppen baracklekvárral esetleg csokoládékrémmel. Mindig frissen sült lángosunk különleges ízvilágát az Étterem előtt gyakran kígyózó embersorok igazolják.

   

  Weekend

  Olasz fagylalt a Sólyom Étteremben

  Több mint 24 féle fagyikülönlegességünket a Weekend-telepen is megkóstolhatja a teraszos Sólyom Étteremben. Kézműves fagylaltjaink sokak által kedvelt és dicsért édességek, melyek korszerű tehnológiával és eredeti olasz recept alapján készültek. Fagylaltjainkhoz minőségi összetevőket használunk, ízeinkben igyekszünk folyton megújulni, mégis hűségesek maradni hírnevünkhöz, a minőségen nem változtatva.
  Laboratóriumunk Marosszentgyörgyön található, amely Európai Uniós előírások szerint épült. Korszerű technikát és gépezetet használva az országban készített kézműves fagylaltoknak egyik vezető termékét igyekszünk elkészíteni. Eddig bevált és közkedvelt ízeink: eper, málna, erdei gyümölcs, mangó, áfonya, citrom, kókusz, ananász, cseresznye, sárgadinnye, zöld alma, vanília, csokoládé, cookies, staciatella, tiramisu, joghurt, pisztácia, rumos-mazsolás, szezám magos; mogyorós, legújabb ízeink pedig az almás pite és a gránátalma. Víz-alapú fagylaltjaink (a gyümölcsösek) laktózérzékenyek számára is bátran fogyaszthatóak. Tej-alapú fagylaltjainkat pedig mezőségről hozott majd a laboratóriumban pasztörizált tejből készítjük. A Weekend-telepi Sólyom Vendéglő barátságos személyzetével mindig igyekszik vendégei igényeinek kielégítésére, hogy aztán viszontláthassa ugyanazokat a kedves arcokat családjuk, barátaik körében.

  Igazán különleges hangulatot és élményt nyújt a marosvásárhelyi illetve a marosszentgyörgyi Sólyom Vendéglő az oda látogatóknak. Mindegy, hogy melyik helyszínt választják, abban biztosak lehetnek, ugyanaz a milliő fogadja majd Önöket: rend, tisztaság és igényesen berendezett, hangulatos terek.  Tradicionális receptek alapján, friss alapanyagokból készítjük a  konyha remekeit. Étlapunk jól szerkesztett, terjedelmes, bőséges választékot kínál – tisztességes árakon. A Sólyom Étterem kiszolgálása gyors és udvarias, az ízek pedig az otthon hangulatát idézik. A helyszín finom világa, ízlése, a kiszolgálás minősége garancia arra, hogy majd visszatérő vendégekké válhasson. Teraszaink szellősek, amelyek hűsítően hatnak a nyári melegben is.

  Elérhetőség/ Foglalás:

  Cím: Plutelor utca 2 szám, Weekend, Marosvásárhely, Maros megye
  Tel: 0728215505
  e-mail: solyom.restaurant@yahoo.com