Sângeorgiu de Mureș

 • Restaurantul Sólyom în  Sângeorgiu de Mureș

  Restaurantul Sólyom care reprezentă linia cea mai elegantă şi care serveşte ca locaţie pentru evenimente majore, este localizat la băile sărate din Sângeorgiu de Mureș, lângă Hotelul Apollo. Este potrivit pentru organizarea evenimentelor mici şi mari, având două încăperi separate. Sala mai mică este potrivită pentru organizarea de botezuri, zile de naştere, confirmări, absolviri şi alte adunări de prieteni sau familie. Sala mare cu aproape 300 de locuri poate servi ca locaţie pentru nunţi, întâlniri de afaceri şi conferinţe.

  Nuntă în Restaurantul Sólyom

  Sălile noastre reprezintă un stil elegant, clar, pentru ca toţi oaspeţii care folosesc serviciile noastre să le poată personaliza după bunul plac pe durata evenimentului. Sălile cu aer condiţionat s-au dovedit a fi excelente pentru nunţile fierbinţi de vară, dar sunt locaţia perfectă şi pentru petrecerile de Anul Nou. Ştrandul din vecinătate atrage oamenii din toată ţara pe durata întregii veri cu ape sărate şi dulci. Mediul verde, natural este potrivit pentru poze şi filmări, este un fundal popular atât pentru fotografi cât şi pentru tinerele perechi. La fel ca şi celălalte puncte de lucru, Restaurantul Sólyom din Sângeorgiu de Mureș oferă mâncăruri şi băuturi de calitate. Bucătarii noştri se străduiesc să satisfacă nevoile tuturor oaspeţilor în bucătăria dotată cu echipament modern şi profesional pe durata evenimentelor. Mesele preplanificate includ variaţii de mâncăruri pregătite cu grijă şi exactitate, din care oaspeţii pot alege după bunul plac, formându-şi astfel propriul meniu pentru eveniment. Atmosfera sălii cu aproape 300 de locuri este fascinantă, spaţiul interior format cu bun gust poate servi drept locaţie evenimentelor de înaltă ţinută.

   

  Sângeorgiu de Mureș

  Meniu de nuntă în Restaurantul Sólyom din Sângeorgiu de Mureș

  Mai jos oferim câteva exemple de meniuri pentru nuntă, acestea pot fi, bineînţeles, schimbate la cerere după cum se doreşte. Putem servi variaţii de mâncare şi pentru oaspeţii noştri vegetarieni, copii, intoleranţi la lactoză sau făină.

  Terasa Sólyom în Sângeorgiu de Mureș

  Restaurantul îşi alintă oaspeţii şi cu o terasă, unde, pe lângă mâncărurile obişnuite populare, se pot consuma specialităţiile companiei: lángosul şi îngheţata italiană. La fel ca şi în Complexul Weekend şi pe Platoul Corneşti, vă puteţi bucura de îngheţatele noastre de calitate şi cu multe gusturi şi în Sângeorgiu de Mureş pe terasa umbroasă de lângă ştrand.

  OFERTA DE MENIU PENTRU NUNTA A RESTAURANTULUI SÓLYOM DIN SINGEORGIU DE MURES (exemplu)

  1. APERITIV
  Piept de pui umplut cu legume
  Muschiulet de porc împănat cu cabanos
  Cotlet de porc rulat cu alune
  Boulette de cascaval
  Roşii umplute cu vinete
  Dobos cu sunca si cascaval
  Ardei umplut cu branză burduf
  Rulou de suncă cu cremă de hrean
  Piept pui pane
  Măsline
  Castraveţi felii
  2. CAFEA
  Segafredo zanetti
  3. PRÂNZ
  felul I.

  ciorbă tărănească de văcuţă
  (smântână,ardei iute)

  felul II.

  rulou din piept pui la cuptor 130 g
  Cotlet de porc la cuptor 130 g
  Pireu de cartofi ,amestec mexican
  Salată proaspată(roşii,castraveţi)
  4. CAFEA
  Segafredo zanetti
  5. VACSORA
  Ceafa dezosată la grătar
  Cartofi natur
  Salată de varză
  6. DESERT
  tortul miresei – (de ex 200 invitati=200 felii tort, pana la 4 lei / felie, si se poate comanda de la orice laborator)
  Şampanie – un pahar pentru fiecare invitat

  Contact/ Rezervări:

  Adresă: Str. Băilor Sărate Nr. 1115, Sângeorgiu de Mureș, Mureș
  Tel: 0729218117
  e-mail: solyom.restaurant@yahoo.com