Rólunk

Kedves Vendégünk!


Üdvözöljük a Sólyom vendéglő honlapján!
Éttermünk 21 éves múltra tekint vissza: 1992-ben alapítottuk, családi vállalkozásként. Bizonyára több kedves régi vendégünk emlékszik a Dózsa György utcai “kicsi Sólyomra”, amely kisebb összejövetelek, üzleti tárgyalások vagy meghitt családi vacsorák színhelyéül is szolgált több mint 10 éven keresztül.
2003-ban a Week-end telepen, minőségét megőrizve egy teraszosított vendéglő várta a régi, hűséges klienseket, akik már tudták miért járnak vissza hozzánk, és minden kedves új vendéget, akik akkor még nem sejtették, hogy törzsvendégek lesznek.
2007-ben Marosszentgyörgyön bővült tovább vállalkozásunk egy 270 személyes vendéglővel: esküvők, konferenciák, szilveszteri bulik, kisebb- nagyobb rendezvények megtartására alkamas helyiséggel, továbbá egy 130 személyes terasszal, mely minden nyáron szeretettel várja a fürdőzőket és minden arra látogatót. A vendéglő két elkülöníthető teremmel rendelkezik, így minden asztaltársaság megtalálhatja a számára legmegfelelőbb helyiséget.
 

Éttermeinkben saját készítésű, olasz recept alapján előállított fagylalttal is szolgálhatunk. A 32 féle íz az ország több városában is megtalálható: Szovátán a Danubius Hotelben és a Medve tónál, Marosvásárhelyen a Piaf Caféban, valamint Marosvásárhelyen a Kövesdombon Sólyom Gelato név alatt.  

A Sólyom vendéglő friss alapanyagokból előállított ételeivel, minőségi italaival, családias vendégszeretetét letisztult eleganciával párosítva, hírnevéhez hűen várja vissza vendégeit.