Marosszentgyörgy

 • Sólyom Étterem Marosszentgyörgyön

  A marosszentgyörgyi sós fürdőnél, az Apollo Hotel mellett található az a Sólyom Vendéglő, mely az elegánsabb vonalat képviseli és nagyobb rendezvények helyszínéül szolgál. Alkalmas kisebb-nagyobb rendezvények megtartására, hiszen két elkülöníthető teremmel rendelkezik. A kisebb terem keresztelők, születésnapok, konfirmálás, ballagás és egyéb baráti vagy családi összejövetelek megtartására alkalmas. A közel 300 személyes nagyobb terem esküvők, üzleti tárgyalások, konferenciák helyszíne is lehet.

   

  Marosszentgyörgy

  Esküvő a Sólyom Vendéglőben

  Termeink elegáns, letisztult stílust képviselnek, hogy minden vendégünk, aki igénybe veszi szolgáltatásainkat, saját ízlése szerint tehesse személyessé, számára tetszővé a termeket az esemény idejére. Légkondicionált helyiségeink remeknek bizonyulnak a forró nyári esküvők megtartására de a szilveszteri mulatságok helyszíneként is tökéletesek. A szomszédságunkban található strand sós és édes vizével csábítja minden nyáron az egész országból a fürdőzőket. A zöld, természetes környezet alkalmas fényképek, videók készítésére, kedvelt háttér az esküvői fotósok és a fiatal párok által is. Akárcsak a többi munkapontunkban, a marosszentgyörgyi Sólyom Étteremben is minőségi ételeinket és italainkat fogyaszthatja. Az események ideje alatt korszerű, professzionális konyhagépekkel felszerelt konyhában igyekeznek szakácsaink minden vendégünk igényének kielégítésére. Az előre megtervezett fogások gondosan és pontosan előkészített ételvariációkat tartalmaznak, melyből a vendég a számára legkedvesebbet választhatja ki, megtervezve így saját menüjét az eseményre. A közel 300 fős esküvői terem remek hangulata elbűvölő, az igényesen kialakított belső tér színvonalas ünnepek helyszíne lehet.

  Esküvői menü a marosszentgyörgyi Sólyom Étteremben

  Az alábbiakban néhány esküvői menüre ajánlunk néhány példát, ezek természetesen igény, kérés szerint változtathatóak. Vegetáriánus, gyerek, laktóz- vagy lisztérzékeny vendégeink számára is tudunk szolgálni ételvariációkkal.

  A MAROSSZENTGYÖRGYI SÓLYOM VENGÉGLŐ ESKÜVŐI MENÜJE (példa)

  1. ELŐÉTEL
  Zöldséggel töltött csirkemell
  Cérnakolbásszal tűzdelt disznóbélszín
  Mogyoróval töltött fehérkaraj
  Tormakrémes göngyölt sonka
  Sajtbuló
  Vinetával töltött paradicsom
  Dobos ( sajt+ sonka)
  Burduftúróval töltött paprika
  Panírozott csirkemell
  Olajbogyó
  Uborkaszeletek
  2. KÁVÉ
  Segafredo zanetti
  3. FŐÉTEL
  A.leves:

  parasztcsorba növendékhússal
  Tejföl,csipőspaprika

  B.második:

  lerbensült göngyölt csirkemell 130gr
  Lerbensült fehérkaraj 130gr
  Krumplipüre
  Párolt zöldség
  Frissvegyes-saláta-uborka,paradicsom
  4. KÁVÉ
  Segafredo zanetti
  5. VACSORA
  Rostonsült nyakaskaraj
  Natúr krumpli
  Káposztasaláta
  6. DESSZERT
  Torta
  Pezsgő

  Sólyom terasz Marosszentgyörgyön

  Az étterem mellett egy teraszosított résszel is kedveskedünk vendégeinknek, ahol szintén fogyaszthatóak a már megszokott, kedvelt ételeink mellett cégünk különlegességei: a lángos és az olasz fagylalt. Akárcsak a Weekend-telepen és a Somos tetőn, Marosszentgyörgyön is ugyanolyan jó minőségben és több mint 24 féle ízben élvezhetik fagylaltjainkat az árnyékos, strand melletti teraszunkon.

  Elérhetőség/ Foglalás:

  Cím: Băilor Sărate utca 1115, Marosszentgyörgy, Maros megye 
  Tel: 0729218117
  e-mail: solyom.restaurant@yahoo.com