Despre noi

Dragi Clienţi!


Bine aţi venit pe site-ul Restaurantului Sólyom!
Compania noastră după 21 de ani de succes a fost fondat în 1992 ca o companie de familie.
Poate mai ţineţi aminte de “micul Restaurant Sólyom” , de pe strada Gheorghe Doja care garanta o atmosferă caldă şi intimă timp de 10 ani.
În 2003 compania menţinându-şi calitatea superioară s-a înlărgit cu o terasă la Complexul Weekend, aşteptând cu drag clienţii, mai ales în timpul sezonului de vară.
În 2007 la Sângeorgiu de Mureş (aflat la 5km de Târgu Mureş) la Băile Sărate s-a construit un complex cu o capacitate de 270 de locuri, ideal pentru nunţi, conferinţe, petreceri de revelion sau zi de naştere, având şi o terasă de 130 de locuri.
Restaurantul este construit din doi săli separabile, de dimensiuni diferite: una care conferă o atmosferă mai familiară, iar celălalt ideal pentru evenimente de mare ţinută.

În restaurantele noastre puteţi găsi şi îngheţată preparată în laborator propriu; folosind numai alimente proaspete, cumpărate direct de la producător împreună cu technologia modernă compania noastră garantează o calitate superioară a îngheţatei, având la bază reţeta italiană. Le găsiţi în 32 de sortimente în fiecare Restaurant Sólyom.

Restaurantele noastre vă aşteaptă cu drag cu mâncăruri pregătite numai din alimente proaspete, băuturi de calitate, totul într-o atmosferă plăcută şi elegantă.